Eventet dk hjælper dig med at planlægge dit arrangement.

+45 36 96 95 35

Mandag  -  Fredag 11-18

Eventet I/S

CVR - 40989242

info@eventet.dk

Alle ugens dage

Følg os på de sociale medier!

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

STUDENTERGILDE

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Studentergildet er den perfekte måde at fejre aslutningen af ungdomsuddannelsen med din familie og venner.  

Lad os hjælpe dig med at finde faciliteterne dit studentergilde.

Bliv kontaktet af en rådgiver indenfor 24 timer

Det perfekte studentergilde. 

Når den sidste karakter er givet og studenterhuen er på hovedet kan man med stolthed kalde sig student. Nu venter nye oplevelse og udfordringer, men inden da kommer tiden, hvor man skal fejre dette bedrift. Den første fest eller komsammen er studentergildet. Her samles venner og familie for at fejre studenten. Ligemeget om man ønsker arrangementet skal være formelt eller uformel, er det vigtigt at gøre noget ud af planlægningen.

Fortæl os om dit arrangement

Henvend dig i dag,  og lad os sammen planlægge dit event.

Vi er på sagen!

Vi giver dig de rette faciliteter, så du blot skal fokusere på det gode værtsskab. Alt sammen helt gratis!

Glæd dig til en god dag

Når vi sammen har fundet frem til den ideelle løsning, er det blot at glæde sig til en god dag.

Så nemt er det at få hjælp til planlægningen af et studentergilde

Tjekliste til studentergildet

1. Telt, borde stole mm. 

 

Overvej om du skal leje et telt, for at gøre stemningen mere intim, men selvfølgelig også hvis det nu skulle komme til at regne. Borde, stole og andet service bør du ligeledes have med i overvejelserne, så du kan give dine gæster en god oplevelse. Med gratis hjælp fra Eventet.dk til leje af telt, borde, stole, service mm. sikrer du at du får de bedste faciliteter til den bedste pris. 

3. Stemningen

 

Stemningen til studentergilder er naturligvis helt i top. Pynt gerne festligt op og husk det gode humør, så skal det nok blive en verdensklasse dag.

2. Mad og drikke / Catering

 

Til et studentergilde skal der naturligvis være noget lækkert mad og drikke, så man kan få stillet både sulten og tørsten. Det kan være alt fra hotdogs til 3-retters menu, men uanset hvad er det det som man særligt sætter pris på til studentergildet. Det er selvfølgelig også en mulighed selv at lave maden, dog vælger mange at bestille mad udefra, da man ofte gerne vil have en lækker buffet, der stiller alles sult. Det er ofte også meget mere overskueligt. Eventet.dk overskueliggører cateringvalget endnu mere ved at sammenligne de forskellige leverandører og sikre dig den bedste kvalitet til den bedste pris.

Spar tid og penge

Slip for selv at finde og kontakte eventfaciliteter. Eventet.dk gør arbejdet for dig. Du modtager et gennemarbejdet forslag efter alle dine ønsker og behov.

Personlig rådgivning

Hos Eventet.dk går vi meget op i den personlige oplevelse. Vi er altid til rådighed og klar til at håndtere planlægningen professionelt.

Gratis service

Eventet.dk er en gratis og 100% uforpligtende service. Vi hjælper dig helt gratis og finder ofte eventfaciliteter til en bedre pris end du selv ville have fundet.

Fordele ved at benytte Eventet.dk's service til planlægningen af et studentgilde